13/12 Bloemschikken

Nov
20

Kerst komt er aan en dan maken we het graag gezellig in huis. Daar hoort natuurlijk een zelfgemaakt bloemstuk bij. Bloemschikexperte Hélène Hoste werkte een nieuwe topcreatie uit! We gaan samen aan de slag in Ontmoetingscentrum ’t Viooltje, Violierenlaan 3C, en maken er een gezellig samenzijn van, met een drankje aangeboden door de Vriendenkring. Afspraak op woensdag 13 december om 19.00 uur stipt.

Posted By vickyDH lees verder

02/12 Grote Sinterklaasfeest

Oct
24

Het grote Sintfeest voor alle (Stads)kapoenen komt er aan! Ook dit jaar wordt het weer een feest van jewelste voor groot en klein. Het entertainment komt dit jaar weer van kinderdisco Komtuvue, aangevuld met onze vaste grimeurs en de zeer gesmaakte aangepaste speelhoeken met begeleiding van monitoren van de dienst Jeugd (blokkenhoekjes voor de kleintjes en elektronisch spelplezier voor de ‘groten’)! Terwijl de kids plezier maken, kunnen de ouders wat innerlijke sterkte opdoen aan onze democratische bar die een selectie drankjes en taart zal aanbieden.

Posted By Marijke lees verder

22/10 Bezoek aan expo Het Vlot (VOLZET)

Oct
11

Einde oktober 2017 opent de expo 'Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam / The Raft. Art is (not) Lonely' waarbij het vaartuig en de vervoering van kunst centraal staan. Kunstenaar Jan Fabre is curator van deze expo.

Het vlot is een tentoonstelling en een gesprek met Oostende, de stad aan zee met een geschiedenis en een parfum. Verspreid over verschillende locaties van de Belgisch badstad vertrekt de tentoonstelling in Mu.ZEE vanuit het grondig onderzoek naar het Vlot van Medusa (1818) van Théodore Géricault en het utopische vlot van Jan Fabre Kunst is (niet) eenzaam (1986).

Posted By Marijke lees verder

Pagina's

Abonneren op Vriendenkring Stadspersoneel Oostende RSS