21/04 - Daguitstap 'Les hauts et les bas de Charleroi'

Feb
07

We bezoeken dit jaar met Valère, Michel, Mireille en co Charleroi, een stad in transformatie! Ooit een burgerlijke en industriële stad, maar nu eigenzinnig en aangenaam, zorgeloos en hip. De oude industrieën zijn juweeltjes voor kunstenaars, troosteloze muren worden reusachtige doeken voor street artists, ‘terrils’ worden beklommen en de metro wordt een toeristisch vervoersmiddel.

Het programma van de busuitstap ziet er als volgt uit:

Posted By Marijke lees verder

02/04 - Paaseierenraap

Feb
07

Op paasmaandag 2 april verwachten de paashazen jullie stipt om 09.00 uur in de kinderboerderij ‘De Lange Schuur’, Stuiverstraat 599, 8400 Oostende.
Na het vele zoeken om alle paaseitjes te vinden, schuiven we aan voor een uitgebreid en superlekker ontbijt. Daarna kunnen de kindjes zich uitleven op het speelplein en de boerderijdieren bezoeken. Vanaf 10.30 uur kunnen ze ook een ritje wagen op de tractor. Deze ochtend vol plezier eindigt om 11.30 uur.

Posted By Marijke lees verder

13/12 Bloemschikken

Nov
20

Kerst komt er aan en dan maken we het graag gezellig in huis. Daar hoort natuurlijk een zelfgemaakt bloemstuk bij. Bloemschikexperte Hélène Hoste werkte een nieuwe topcreatie uit! We gaan samen aan de slag in Ontmoetingscentrum ’t Viooltje, Violierenlaan 3C, en maken er een gezellig samenzijn van, met een drankje aangeboden door de Vriendenkring. Afspraak op woensdag 13 december om 19.00 uur stipt.

Posted By vickyDH lees verder

Pagina's

Abonneren op Vriendenkring Stadspersoneel Oostende RSS