04 + 10.09 | Sportdagen: KVO & Beaufort

Beaufort 2018

Het is een jaarlijkse traditie: vlak na de zomer krijg je de kans om je tijdens het werk één dag op sportief vlak uit te leven! We hebben het natuurlijk over de sportdagen voor het personeel. Die vallen dit jaar op dinsdag 4 en maandag 10 september en zullen in het kader staan van het WK-voetbal én van de kunstroute Beaufort.

De centrale verzamellocatie kunnen we al verklappen. We zullen dit jaar te gast zijn in het stadion van KVO! Alle deelnemers verzamelen aan het stadion en vertrekken van daar voor een dag vol sportief plezier. Ook over dit programma kunnen we al een tipje van de sluier lichten.

De recreatieve fietsers worden samen met hun fiets met een bus vervoerd naar De Panne en fietsen begeleid door een gids terug langs de Beaufortroute. De wandelaars gaan richting Middelkerke en combineren een bezoek aan het Vogelopvangcentrum met een rondleiding achter de schermen van KVO. Ook voor de sporters die kiezen voor het doorschuifsysteem, wordt een boeiend programma uitgewerkt, zowel op het strand als in de omliggende sportfaciliteiten. En de snelle fietsers leven zich dit jaar een keertje uit op het Kustmountainbikenetwerk (en ruilen dus de dunne bandjes voor die van de mountainbike).

De dag wordt, naar goede gewoonte, op de centrale locatie afgesloten met een hapje en een drankje. Meer info over de sportdagen en de optie om in te schrijven volgen tijdens de zomer, maar we maken graag iedereen al warm voor deze topdagen. Hou dus één van de twee data vrij in je agenda.

Labels