16.11 | Quiz - de Ostênsjhe édiesje

quiz campagnebeeld

Ook dit jaar quizzen we weer voor het goede doel, en... we doen het op zijn Oostends!

Hoe gaat dat in z’n werk? Je quizt, zoals elk jaar, met een ploegje van vier. Met dit ploegje kies je zelf een goed doel dat je graag zou steunen. Tijdens deze Ostênsjhe édiesje gaan we voor ­Oostendse goede doelen. De organisatoren behouden het recht om het gekozen doel al dan niet goed te keuren. Komt jullie gekozen goede doel meer dan één keer voor? Geen probleem, dan maakt het meteen ook meer kans om een schenking van de Vriendenkring te krijgen!

Uiteraard strijden alle groepen voor de top in de ranglijst. De eerste drie groepen zijn dit jaar de ‘winnaars’. Zij schenken hun winst in de vorm van een mooie geldsom aan hun gekozen goede doel én worden onsterfelijke helden (althans binnen ons bestuur)! Groepsprijzen voor de winnende ploegen zijn er dan dus niet, maar alle deelnemers van alle ploegen krijgen wel een geschenkje. Als dat niet leuk is… je moet ook ni ossan schoane zien voe chanse tein!

Trommel dus als stadspersoneel je collega’s, vrienden, kennissen of familieleden op en vorm een ploegje van vier personen (met minstens één quizzer die personeelslid van de Stad is!) en kies een ludieke of strijdlustige naam die – bij voorkeur – aan het thema van de quiz doet denken! Het inschrijvingsgeld bedraagt dit jaar 6 euro per team en wordt de avond zelf ter plaatse betaald. In totaal is er ruimte voor 24 ploegen.

De ploegkapitein schrijft zijn/haar ploeg in via het inschrijvingsformulier op de website van de Vriendenkring en geeft naast de naam ook het gekozen goede doel op. Inschrijven kan tot en met 5 november. Geboorn me jen inn bèèn in de zèè of angespoeld? Iedereen is welkom!

Afspraak op vrijdag 16 november in ’t Bosjoenk. De deuren gaan om 19.00 uur open en de quiz begint stipt om 19.30 uur. Iedereen is welkom, maar in elke ploeg moet wel minstens één Stadspersoneelslid zitten. Lid zijn van de Vriendenkring is in dit geval geen vereiste.

Labels