Lid worden

De Stad heeft een bloeiende Vriendenkring onder de personeelsleden (en gepensioneerden) die in de vrije tijd een uitgebreid aanbod van leuke activiteiten aanbiedt en ook specifieke voordelen heeft voor alle leden. Voor sommige activiteiten is geen lidmaatschap verreist (sportdagen voor al het personeel, quiz, zomerfeest, enz.), voor andere net wel (Sintfeest, Pasen, workshops).

Wil je graag zelf ook lid worden van de VSPO en genieten van de vele leuke activiteiten en extraatjes? Kies dan ofwel voor een individueel lidmaatschap (5 euro) of voor een gezinskaart (10 euro). De lidkaart blijft een kalenderjaar geldig. Stort het bedrag van je keuze op rekeningnummer BE96 9796 3971 5005 met vermelding van je naam en dienst. Gepensioneerden geven bij betaling van hun lidgeld ook (verplicht) een e-mailadres door zodat ook zij op de hoogte kunnen blijven van de activiteiten via nieuwsbrief.

Het team van VSPO bestaat uit een dagelijks bestuur en een raad van bestuur, een mix van zowel actieve als gepensioneerde personeelsleden. Zij zetten zich telkens vrijwillig in voor de voorbereiding en uitvoering van alle activiteiten. Zin om ook een handje toe te steken? Neem dan contact op met Vicky Dehaemers, 059/25.82.29 of via vicky.dehaemers@oostende.be.