23.06 | De WK-gekte slaat toe bij VSPO!

soccer worldcup

Op zaterdag 23 juni organiseren we immers een groot(s) voetbalevent voor het personeel! Wat mag je verwachten? Een goed gevulde dag met o.a. een reeks voetbaltornooien onder de collega’s én de uitzending van de match België – Tunesië op groot scherm.

We verwachten zoveel mogelijk collega’s, voetballers en/of supporters, op sportpark De Schorre op 23/06. ’s Ochtends vinden de voorrondes van het tornooi plaats: we spelen mini-voetbal 5 tegen 5 op de kunstgrasvelden van de Schorre. ’s Middags supporteren we met z’n allen op groot scherm voor onze Rode Duivels tijdens hun match in Moskou. Daarna spelen onze eigen teams hun tornooifinales!

Alle collega’s en hun gezin zijn een hele dag welkom in ons heuse ‘voetbaldorp’ op de Schorre (achteraan, ter hoogte van de kunstgrasvelden). Kom supporteren voor je sportieve collega’s, trek zelf je voetbalschoenen aan en vorm een team, laat de kids zich uitleven in ons kinderspeeldorp (springkastelen, panna voetbalkooi, reuze spelen, workshops…), stop voor een hapje aan de foodtrucks of een drankje in de VSPO-tent, beleef de match België – Tunesië op groot scherm samen met je collega’s, enz. Voor elk wat wils!

Zin gekregen om deel te nemen aan het tornooi? Stel dan zo snel mogelijk een ploegje samen! Wie kan deelnemen?
• Alle personeelsleden tewerkgesteld bij de Stad (of bij SHO)
• Alle partners van personeelsleden én ook alle eigen kinderen van personeelsleden ouder dan 14 jaar.

Je ploegje telt minstens 5 spelers (max. 8 of 9), heeft een ronkende teamnaam en één teamverantwoordelijke. Inschrijven doe je vóór 01/06/18 via het online formulier op SharePoint. Je betaalt 15 euro om een ploegje in te schrijven, maar krijgt daarvoor per ploeg een drankkaart ter waarde van 10 euro in de plaats. Je inschrijving is pas definitief na betaling van 15 euro op BE96 9796 3971 5005. Wil je graag deelnemen, maar je krijgt geen ploegje samengesteld? Neem dan contact op met Magali (zie hieronder) en de organisatoren kijken voor aanvulling.
Let wel, dit voetbaltornooi is helemaal voor de fun! Een beetje competitieve ingesteldheid mag uiteraard, maar we houden het wel leuk. We spelen ook op kunstgras, dus ijzeren tappen aan schoenen zijn uit den boze. Gewone sportschoenen volstaan.

Wie gewoon komt supporteren voor de voetballende collega’s, de match op groot scherm komt bekijken of even komt vertoeven in ons voetbaldorp is van harte welkom om gewoon langs te komen. Inschrijven is in dat geval niet nodig.

Meer info krijg je bij Magali Corveleyn, dienst Stedenbouw, Milieu en Ruimtelijke Planning, 059/25.85.17, magali.corveleyn@oostende.be Wil je trouwens graag een handje toesteken achter de schermen van dit evenement? Neem dan ook contact op met Magali!